BioPulse Therapy

Een unieke behandeling in Nederland. Een intensieve behandeling om de gezondheid, het functioneren en het herstellend vermogen van de huid te verbeteren.

Dit gebeurt door zuurstofrijk bloed te stimuleren richting de bovenste huidlagen, het spierweefsel en het vetweefsel, waardoor voedingsstoffen naar de cellen worden gebracht en er een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) is. Veel processen die de huid verbeteren hebben zuurstof nodig. Eén van de belangrijkste voorbeelden is collageen. Collageen kan namelijk niet worden aangemaakt zonder zuurstof.  Ook remt zuurstof de groei van bacteriën die zich het best vermenigvuldigen in een zuurstofarme omgeving. Daarnaast worden de spieren van het gezicht beter doorbloed en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien en de huid meer volume krijgt. Tot slot wordt tijdens de behandeling het lymfesysteem geactiveerd om alle vochtophopingen, vrije radicalen en afvalstoffen tussen de cellen af te voeren.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat er ingrediënten gebruikt worden die direct door het lichaam herkend wordt, is de behandeling effectief en snelwerkend.

De behandeling
We starten de behandeling met een ontgiftende reiniging. Vervolgens wordt er pure vitamine C van 20% aangebracht op de huid.

Vitamine C is een water-oplosbare vitamine, het is onmisbaar voor een gezonde huid (en lichaam). De vitamine C, die wordt gebruikt tijdens de behandeling, wordt ter plekke aangemaakt door middel van een poeder.

Vitamine C heeft veel voordelen voor de huid. Vitamine C is van essentieel belang om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Daarnaast is vitamine C een van de krachtigste antioxidanten die vrije radicalen (schadelijke invloeden) neutraliseert. Je werkt preventief aan huidveroudering, denk aan fijne lijntjes, pigmentvlekken en huidverslapping. Daarnaast werkt vitamine C ontstekingsremmend, wat erg mooi is bij bepaalde huidaandoeningen, zoals rosacea. Het verhoogt het immuunsysteem van je huid, remt de melanine aanmaak (pigment), werkt verhelderend op oppervlakkig pigment en het geeft verlichting bij puistjes.

Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

Een echte must have voor je huid!

Terwijl de vitamine C intrekt, wordt het masker voorbereid. Voor het masker wordt er ook nog een serum met peptides aangebracht die de collageen- en elastinevezels aanmaak stimuleert.  Vervolgens wordt het masker aangebracht. Dit is een dun vloeibaar masker die langzaam hard wordt. Tijdens het intrekken wordt de huid warm en kan je een pulserend gevoel in de huid ervaren. Dit komt door het zuurstofrijke bloed wat naar de huid wordt vervoerd.

Het masker moet 45 minuten intrekken. Tijdens het intrekken van het masker worden de voeten uitgebreid gemasseerd, waardoor u lekker kan wegdromen.

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien. Dit is een positief en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur en is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

We sluiten de behandeling af met een serum en een dag/nacht verzorging.

Effectiviteit van de Biopulse therapie:

 • Verbeteren algehele huidconditie;
 • Anti-aging, vermindert rimpels en verstevigd de huid;
 • Afvoeren van afvalstoffen (tussen de cellen);
 • Verhelderen van hyperpigmentatie;
 • Verwijderen van dode huidcellen;
 • Verwijderen van verstoppingen uit de poriën;
 • Reguleren van de talgproductie;
 • Bestrijden van vrije radicalen;
 • Geeft een prachtige glow!

Na de behandeling:

 • De behandeling is voor iedereen geschikt. Alleen als u zwanger bent of borstvoeding geeft, wordt de behandeling afgeraden.
 • De roodheid trekt weg na enkele uren.
 • Na de behandeling kan uw huid warm en trekkerig aanvoelen, alsof je te lang in de zon hebt gezeten. Dit gevoel trekt binnen 24-72 uur weg.
 • De behandeling werkt 72u door. Het kan dus zijn dat u in die tijd een warm, gloeiend of rozige kleur ervaart op de plaatsen waar het masker is aangebracht.
 • U dient diezelfde dag minimaal 2 liter water te drinken na de behandeling! Dit is zeer belangrijk, omdat alle afvalstoffen afgevoerd moeten worden.
 • U dient 24u lang na de behandeling geen make-up te dragen, niet in de zon en de sauna te gaan of intensief te gaan sporten.
 • De zonnebank dient minimaal 7 dagen vermeden te worden.
 • Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk uw huid te beschermen met een UV beschermer met een factor 50.
 • Om het resultaat te vergroten wordt een kuur van meerdere behandelingen aangeraden (6-8 behandelingen). Die tussen een week tot twee weken herhaald moet worden.
 • Wilt u liever een onderhoudsbehandeling? Dan wordt de Biopulse om de 6 à 8 weken aangeraden.

Benieuwd hoe deze behandeling in de praktijk eruit ziet? Check dan deze link: https://www.youtube.com/watch?v=3HFa-YC6o6Q

%d bloggers liken dit: