Huidverbeteringsmerken

Er zijn talloze cosmeticamerken met diverse producten. En bovenal veel claims die je van alles beloven, maar niet altijd waarmaken. Waar het voornamelijk om draait zijn de ingrediënten die in een product zitten. Wat zit erin, wat doet het ingrediënt, wat is de formulering en wat zijn de percentages. Dit zijn de punten voor mij om te bepalen welke producten juist werkzaam zijn en die echt wat doen voor de huid. Elk merk heeft een collectie van producten met, naar mijn kennis en mening, mooie ingrediënten en met ingrediënten waar betere alternatieve voor zijn.

Dit is de reden waarom ik met verschillende merken werk om de beste ingrediënten en formuleringen in producten van elk merk te selecteren. Zo creëer ik een collectie waar ik volledig achter sta en die echt wat doet voor de huid, zonder onnodige of irriterende ingrediënten.

Continue ben ik aan het researcher hierover, waardoor ik uiteindelijk bij vijf merken ben uitgekomen: Alpha-H, Salonnepro, Toskani, Nouvital en Heliocare.

Klik op een merk waar u meer over te weten wilt komen in de menubalk en wordt net zo enthousiast over de producten als ik!

%d bloggers liken dit: