Nouvital

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In hun producten verwerken zij de beste en meest innovatieve werkstoffen en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Ze hebben hun groothandel, maar ook hun eigen productie in Rotterdam. Een Nederlands bedrijf en dat merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld houden ze in de gaten en passen ze toe in de formules, waardoor ze de producten steeds verbeteren en daardoor worden versterkt.

Ze gebruiken al 9 jaar lang prebiotica in de producten en zijn het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten. Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een
overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica kunnen de goede micro-organismen overleven en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

%d bloggers liken dit: