Huidverbeterende behandelingen

Wil jij je huid net wat sterker verbeteren dan een basis gezichtsbehandeling?

Kies dan voor een huidverbeterende behandeling!

Onze Cosmeceutical behandelingen richten zich op zichtbare huidverbetering en het samenwerken met natuurlijke lichaamsprocessen. Hierdoor kunnen we, samen met het lichaam, tot mooie resultaten komen. 

Bio Peel

De Bio Peel is een biologische kruidenpeeling. Het bestaat uit een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen, plant en fruit extracten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. Daarnaast verwijdert het ook de dode huidcellen, waardoor de huid een gezonde glow krijgt en weer straalt. De huid voelt glad en zacht en is diep gereinigd.

Skin Fit Facial

De behandeling die zich richt op het verjongen en het in topconditie brengen en behouden van je huid! Door middel van bindweefselmassage maken we de huid helemaal FIT!

Bio Pulse Therapy

Een unieke behandeling in Nederland. Een intensieve behandeling om de gezondheid, het functioneren en het herstellend vermogen van de huid te verbeteren.
Dit gebeurt door zuurstofrijk bloed te stimuleren richting de bovenste huidlagen, het spierweefsel en het vetweefsel, waardoor voedingsstoffen naar de cellen worden gebracht en er een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) is.

%d bloggers liken dit: