Heliocare

Het top merk in zonbescherming en meer! Het beschermt niet alleen tegen UV-A en UV-B, maar ook tegen infrarood licht en blauw licht! En met klap op de vuurpijl heeft het een herstellend vermogen van zonschade in de huid.

Het merk ging oorspronkelijk met de specifieke ´360 graden´ lijn alleen samenwerkingen aan met artsen, dermatologen en huidtherapeuten, maar sinds kort mogen ook schoonheidsspecialistes het toevoegen in hun assortiment, mits ze bezig zijn met huidverbetering. Ik ben dan ook trots om jullie dit fantastische merk aan te bieden in mijn salon.

Het merk is in Nederland nog niet erg bekend, maar in bijvoorbeeld Brazilië is het erg populair en het meest geadviseerde merk door dermatologen!

Nog een bijzonder kenmerk aan Heliocare is dat het niet alleen de huid beschermt, maar ook huidschade van de zon kan herstellen. Dit komt door de toevoeging van de´Fernblock technologie´. Deze technologie is afkomstig van de varenplant. In onderzoeken kwamen ze erachter dat deze plant zichzelf kan beschermen tegen de zon, maar ook zichzelf kan herstellen van schade van de zon. Het werd in Centraal-Amerika eeuwenlang in de traditionele geneeskunde gebruikt om huidziekte, zoals psoriasis en eczeem, te behandelen. Hoe mooi dat deze plant nu ook in een zonbeschermer is verwerkt?!

Het is zelfs voor de meest gevoelige huiden en ogen geschikt. De producten zijn namelijk onder het toezicht van een oogarts uitgetest en prikken daarom niet rondom of in de ogen.

Ze gebruiken de beste filters met ook een aantal zonbeschermers met alleen minerale filters voor zeer gevoelige huiden. Zelfs baby´s vanaf 3 maanden kunnen het product gebruiken. Dit geeft al aan hoe goed en veilig de ingrediënten met UV filters zijn die erin zitten.

Natuurlijk zit er naast deze bovengenoemde voordelen ook prachtige ingrediënten in, zoals vitamine C en E, groene thee en ferulinezuur (bestrijdt vrije radicalen).

Ben jij nu net zo enthousiast als ik? De producten zijn in mijn salon te verkrijgen en uit te testen!

%d bloggers liken dit: