Klassieke massage

Een massage kan zoveel doen voor je lichaam en bovenal voor je geest! Het werkt ontspannend, waardoor je volledig tot rust komt. De afgifte van hormonen en stoffen die betrokken zijn bij stress en paniek verminderen. Bovendien wordt tijdens een massage het hormoon serotonine aangemaakt, die ontstekingen remmen en pijn dempen. Evenals endorfine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’. Het weefsel in je lichaam wordt los gemaakt en de doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Voedingstoffen en zuurstof worden weer beter aangevoerd. Ook heeft het een positief effect op je immuunsysteem.

De massage start met een aangename temperatuur, gedempt licht, kaarsverlichting en ontspannende muziek.

Daarna wordt u gemasseerd met warme olie en wordt er rekening gehouden met eventuele klachten/aandachtspunten.

Masseren is heel persoonlijk en bij iedere masseur anders. Ik masseer met ontspannende, rustige bewegingen, waarbij wordt afgewisseld met krachtige grepen, zodat je echt het gevoel hebt dat alles wordt los gemasseerd. Krachtig maar toch ontspannend. Natuurlijk houd ik altijd rekening met uw wensen.

Tijdens de massage wordt de olie van uw rug, gezicht en voeten verwijderd, door middel van een geurende schuimreiniging en warme kompressen.

Wilt u eventueel een ander deel van het lichaam gemasseerd hebben dan hieronder staat aangegeven, is dit in overleg mogelijk.

30 minuten massage:

  • Massage van de achterkant van het lichaam.

45 minuten massage:

  • Massage van de achterkant van het lichaam met achterkant armen, hals/ nek en gezicht. (Ook mogelijk eventueel i.p.v. hals/nek; armen of voorkant benen te masseren).

60 minuten massage:

  • Achterkant lichaam met achterkant armen, voorkant benen, hals/nek en gezicht.

%d bloggers liken dit: