Lash lift

De Lash lift of ook wel wimperliften genoemd, is een behandeling waarbij de wimpers permanent worden gelift, zodat ze meer volume krijgen en je blik meer open wordt.

Tijdens de behandeling worden je wimpers vanaf de wortel tegen een zachte siliconen mal aan gelift. Door een speciale creme worden de wimpers gecreëerd, in de vorm zoals zij op de siliconen mal zijn gelift.

Na het liften wordt er een speciaal keratine met collageen masker op de wimpers gebracht die de wimpers voedt.

Na de behandeling mogen de wimpers 24u niet nat of vochtig worden! Anders kunnen de wimpers uitzakken. Vermijd in de eerste 24u ook het wrijven in de ogen zo veel mogelijk.

P.S. voor de behandeling wordt gevraagd om eventuele lenzen uit te doen en geen mascara op te hebben.

Voor het mooiste resultaat is het aan te raden om ook uw bovenwimpers te laten verven. Zo is naast de wimperkruller ook het gebruik van mascara overbodig. Ideaal voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of veel gaat zwemmen in de zomer!

Het resultaat blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, omdat je eigen wimpers van nature een groeicyclus hebben van 6-8 weken.

Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 8 weken gewoon weer herhalen.

Let wel op! De Lash lift behandeling wordt niet gegeven bij zwangere vrouwen vanwege schommeling van hormonen, waardoor het niet altijd optimaal pakt.

%d bloggers liken dit: