Alpha-H

Het merk dat jou huid verbeterd.

Alpha-H is een Australisch merk wat al 25 jaar bestaat. Het is een professioneel merk wat zich specifiek richt op huidverbetering. Alpha-H gebruikt hoogwaardige ingrediënten die zeer gewaardeerd worden door dermatologen en bewezen is dat het werkt. Denk bijvoorbeeld aan vitamine A, B, C en E, hyaluronzuur, peptides en retinol. Maar ook melkzuur, salicylzuur en als rode draad van het merk Glycolzuur.

In combinatie met een lage pH waarde wordt jou huid uit z’n comfortzone getrokken en hard aan het werk gezet. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten de dieper gelegen huidlagen bereiken. Met de hoge percentages van actieve werkstoffen zorgt dit voor huidverbetering en werk je preventief aan huidveroudering, maar ook aan je algehele huidconditie.

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij Alpha-H voorop, daarom worden synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen waar mogelijk vermeden. Er wordt waar mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten of alternatieven en worden er geen concessies gedaan aan de kwaliteit en effectiviteit van de producten ongeacht de prijs van de grondstoffen.


Maak kennis met het merk Alpha-H en de oprichter Michelle Doherty

%d bloggers liken dit: